英语简单的自我介绍 简单英语自我介绍范文

达人方舟教育
1、I am very gald to introduce myself,I am from Liaoning Province,I graduated from Shandong University and majored in Microbiology,I love music and looking books,especially the history books,I am honor that I have the opportunity to take part in the interview,Of course,I hope I can joy in our company,Please give me the chance,Thanks very much。

2、翻译:

我非常开心可以在这里做自我极少,我来自辽宁,毕业于山东大学的微生物专业,我很喜欢音乐和看书,尤其是历史类的书籍。很高兴做自我介绍,我出生在辽宁,专业是国际贸易,毕业于南开大学,我的兴趣是音乐,读书,尤其是经济类的书,能够来参加贵公司的面试我感到很荣幸,当然我也希望可以加入贵公司,为贵公司服务实现我的理想,请贵公司给我这个机会,万分感激。