英语翻译?

今天我要开始学英语了,首先开始做听力练习,然后再用单词造句。今天我住地方的天气很闷热,现在气温上升到30度以上。... 今天我要开始学英语了,首先开始做听力练习,然后再用单词造句。今天我住地方的天气很闷热,现在气温上升到30度以上。 展开
k4u2nv

今天我要学习英语了。首先开始听力训练,然后再用单词造句。今天我住的地方天气很闷热,现在的气温升到30度以上。
英语翻译:
I started my English learning today. I had lisening training first, then making sentences with different vocabularies. It was very humid and hot in the place where I live. Temperature rised over 30 degree centigrade at the time.