阅读对写作很重要英语

猫先生143

阅读对写作很重要英语介绍如下:

Reading is important for writing。

reading:英/ˈriːdɪŋ/。美/ˈriːdɪŋ/。

n.

阅读;(仪表的)读数;理解;宣读;读物;阅读材料;读本;读书会;读书活动;议案宣读;《圣经》章节。

v.

阅读;读;读到;朗读;读懂;识字;查阅到。

read的现在分词。

adj.

读书的。

复数: readings。

记忆技巧:read 读 + -ing 名词后缀。

Is this test a good measure of reading comprehension?

这种测试是判断阅读理解力的好方法吗?

He's behind the rest of the class in reading.

他的阅读能力不及班上其他人。

Reading is of vital importance in language learning.

阅读在语言学习中至关重要。

Schools need volunteers to help children to read.

学校需要义务工作者帮助儿童阅读。

I've read all the available literature on keeping rabbits.

我阅读了我能找到的养兔的全部资料。