谁帮我翻译一下这些英语句子~谢谢~

today,ihadseensomeone'sblog.MOTHERFUCK.THEDOGSONOFABITCHHADSAIDALOTOFITSSHITWHICHHEHA... today ,i had seen someone's blog. MOTHER FUCK.
THE DOG SON OF A BITCH HAD SAID A LOT OF ITS SHIT WHICH HE HAD EAT LONG LONG AGO.
YEAH, YOU ALWAYS A FOOLISH MAN. IF YOU WANT TO EAT ,I WILL GIVE YOU 50 CENTS.. GEI OUT ,AND EAT SHIT AGAIN.
IF I SEE YOU AGAIN .. HIT YOU AND KILL...
my English is bad..but,YOU CAN GO AND DIE.
NOW , I DISS YOU.
mr or miss wang facking boy
WHAT a facking BOY
TODAY I GO BACK TO HONGKANG yes, my god“BUSINESS AS USUAL
WHAT IS MY WAY,AND WHAT'S THE PLAN. MY FUTURE IS COMPLICATED AND EASY.BUT I WANT TO CHOOSE THE DIFFICULT WAY.BECAUSE I CAN SHOW YOU THAT I AM THE BEST ONE.
WHO WILL WIN AT LAST,WE'LL SEE.
EVERYONE KNOWS I AM THE NEAREST PEOPLE TO edc. YOU ARE LOSER forever.

有人可以翻译一下~并不是一篇文章~是一些碎碎的句子~
andymem
今天,我已经看到某人的博客。母亲他妈的。

狗儿子母狗已经说了很多的屎这是他长期吃很久以前。

是的,你总是一个愚蠢的人。如果你想吃饭,我给你50美分..给了,吃狗屎了。

如果我再次见到你..打你杀死...

我的英语不好.. ,但你可以去和死亡。

现在,我迪斯游。

先生或王小姐facking男孩

什么是facking顽童

今天,我回到HONGKANG是的,我的上帝“一切照旧

什么是我的方式,和什么样的计划。我的未来是复杂和EASY.BUT我想选择的困难WAY.BECAUSE我可以告诉你,我最好的一个。

谁将会赢得最后,我们拭目以待。

大家都知道我最近的人的EDC 。您是永远的失败者。
今天,我已经看到某人的博客。母亲他妈的。
狗儿子母狗已经说了很多的屎这是他长期吃很久以前。
是的,你总是一个愚蠢的人。如果你想吃饭,我给你50美分..给了,吃狗屎了。
如果我再次见到你..打你杀死...
我的英语不好.. ,但你可以去和死亡。
现在,我迪斯游。
先生或王小姐facking男孩
什么是facking顽童
今天,我回到HONGKANG是的,我的上帝“一切照旧
什么是我的方式,和什么样的计划。我的未来是复杂和EASY.BUT我想选择的困难WAY.BECAUSE我可以告诉你,我最好的一个。
谁将会赢得最后,我们拭目以待。
大家都知道我最近的人的EDC 。你永远是输家
today ,i had seen someone's blog.
今天,我看见了某人的大楼。
MOTHER FUCK.
我实在是不想翻译!!!!!
THE DOG SON OF A BITCH HAD SAID A LOT OF ITS SHIT WHICH HE HAD EAT LONG LONG AGO.
YEAH, YOU ALWAYS A FOOLISH MAN. IF YOU WANT TO EAT ,I WILL GIVE YOU 50 CENTS.. GEI OUT ,AND EAT SHIT AGAIN.
骂人的狗儿子…………

IF I SEE YOU AGAIN .. HIT YOU AND KILL...
my English is bad..but,YOU CAN GO AND DIE.
当我再看到你一次……揍你在杀了你……我的英语很差,但是你可以去死。

NOW , I DISS YOU.
现在,我鄙视你%%%%%&……R&$*$*
mr or miss wang facking boy
他妈的脑掐啊

WHAT a facking BOY
……

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

l diss you!
诸葛内酷
呵呵,地道的teenager用语啊,没什么好翻译的,会英语的都看的懂

非要翻译的话,给你这个你就明白了@#$%%^&**&^%$#@!@#$%^&^%$#@!@#$%^&^%$#@
rabbit甜南瓜
为什么看到骂人的呢??
这些都是骂人白痴或者………………
汗~~~~
不想解释~
反正是骂人的·~