帮忙翻译一下,谢谢,,,,急~~~~~~~~

翻译:Mum,Iwanttogotothetoilet.Metoo.OK.Let'sgo.Oh,whatalotofpeople!Hey!Don'tpush!Ohno!I... 翻译:
Mum,I want to go to the toilet.
Me too.
OK.Let's go.
Oh,what a lot of people!
Hey!Don't push!
Oh no!
I can't see Mnm and Dad.
Excuse me.
Where are the toilets,piease?
Over there. They're behind the fish pond.
Excuse me.Where are the toilets,please?
Over there.They're in front of the see-saw and the slide.
We'te at the toilets.Where are you,Dad?
We're at the toilets too.Oh dear!I think there are two toilets in the park.
给我站住别走
Mum,I want to go to the toilet.
妈妈,我想去上厕所
Me too.
我也是
OK.Let's go.
好吧,我们去吧
Oh,what a lot of people!
哦,人太多了
Hey!Don't push!
嗨!别推
Oh no!
噢 不
I can't see Mnm and Dad.
我看不到妈妈和爸爸了
Excuse me.
打扰一下
Where are the toilets,piease?
请问厕所在哪
Over there. They're behind the fish pond.
那边,鱼池后面
Excuse me.Where are the toilets,please?
对不起,请问厕所在哪?
Over there.They're in front of the see-saw and the slide.
在那边,就在秋千和滑梯的前面
We'te at the toilets.Where are you,Dad?
我们在厕所这,你在哪,爸爸
We're at the toilets too.Oh dear!I think there are two toilets in the park.
我们也在厕所这。哦 天哪,我想公园里有两个厕所
上海辞书出版社
琉璃沙漏
妈妈,我想上厕所。
我也是。
好,我们走。
啊,好多人啊。
嘿,不要推!
哦,不!
我看不到爸爸和妈妈了。
对不起。
请问厕所在哪里?
就在那儿。他们在鱼池的后面。
对不起。请问厕所在哪里?
就在那儿。它们在跷跷板和滑梯的前面。
我们在厕所。爸爸你在哪里?
我们也在厕所。哦,亲爱的,我想公园里有两个厕所。
民国初年说书人
妈妈,我想去厕所
我也是
好吧,我们去。
天,怎么这么多人
喂,别推我
呕,不
我看不到我的爸爸妈妈了
打扰一下
请问厕所在哪里
在那边,他们在鱼塘的后面。
打扰一下,请问厕所在哪里?
在那边,他们在摆动幻灯片的前面。
我们正在厕所,爸爸你在哪里?
我们也在厕所,呕,亲爱的,我认为在公园里有两个厕所。

不明白这断话什么意思。
燃烧烈鹰
妈, 我要上洗手间.
我也要上.
我们一起去吧.
喔, 人真多啊.!
哎, 别推啊.
哦, 天啊.
我看不见爸妈了.
劳驾
洗手间在哪?
在那边呢. 在鱼池后面.
劳驾, 洗手间在哪?
在那边. 在翘翘板和滑梯的前面.
我们在洗手间, 爸, 你们去哪了
亲爱的, 我们也在洗手间. 想不到吧, 这公园里有两个洗手间呢.
takitaka
妈妈,我想去厕所
我也是
好,那我们走吧
啊,好多人啊
喂!别推啊!
噢不!
我找不到爸爸妈妈了
对不起打扰一下
请问厕所在哪里?
在那儿,在鱼池的后面。
对不起打扰一下,请问厕所在哪里?
在那里,在跷跷板和滑梯的前面。
我们在厕所了,爸爸,你在哪里?
我们也在厕所啊。天哪!我想这个公园有两个厕所。