帮忙翻译几个句子,谢谢!

1.Walcott'slightningspeedandaccurateshootinghaveturnedtheteenagerintoanovernightstar.... 1.Walcott's lightning speed and accurate shooting have turned the teenager into an overnight star.
2.The teenager was the first England player to score three goals in a game since Michael Owen did so seven years ago.
3.But before England fans get too carried away, they must remember that placing a country's hopes on one teenager is dangerous.
4.So this summer his American partner decided to move the manufacturing back to the US,leaving more than 400 workers in Sun's factory in danger of losing jobs.
5.The export model that has powered China and other Asian countries for 30 years will be in danger if fuel prices continue to rise.
6.Perhaps it's not quite as sublimely beautiful as the opening, buta fitting end to what has been a memorable 12 days in the Chinese capital.
7.I also learned that more than 300 students in the marching bang of the school performed in Beijing to show their support for the 2008 Olympics.
8.All of this attracted me so much that my dad and I decided to learn more about them and their experience in China.
9.When I played a Chinese folk piece on their grand piano, they in return gave me a hands-on lesson on how to play some of their instruments.
10.I saw student sitting by the lake, with books in their hands and people taking photos in their nice clothes.
11.If some Olympic champions are admitted into universities, it will bring benefits in many ways for them.
12.It seems unfair that some Olympic champions were admitted to universities as exceptions.
13.As far as I am concerned, it is not wise to admit the champions into key universities even if they are outstanding in sports.
dsjdsx
1. 威尔考特那犹如闪电般的迅速精准进球让这个年轻人一夜成名。
2 .这个年轻人是继迈克尔.欧文之后又一个在一场比赛中连进三球的英格兰球员。
3 .然而在英国球迷的兴奋之余,他们应该意识到将一个国家的全部希望寄托于一个新秀上是一件比较危险的事情。
4 .所以就在这个夏天,他的美国拍档决定将整个生产线搬回美国,使得留在孙的工厂中超过400名员工深陷面临失业的危险中。
5 .如果原油价格持续上涨的话,使中国以及其他亚洲国家受益了将近30年的出口模式将面临着严峻的挑战。
6 .或许闭幕式没有像开幕式那样光彩夺目,然而它却深刻铭记了在这12天以来中国首都的辉煌。
7 .我还了解到,在入场式乐队表演的那些来自学校的300名学生,他们用演奏来表达对北京奥运会的支持。
8 .我和我父亲都被这些东西深深吸引住了,所以我们决定向他们了解更多有关中国的奇闻趣事。
9.当我在他们的大钢琴上演奏了一曲中国传统民乐之后,他们作为答谢教了我怎样演奏他们的传统乐器。
10. 我看到了坐在湖边,那些捧着书的学生们,以及一些穿着漂亮衣服在拍照留念的人。
11. 假如奥运会冠军能够被大学录取,那么这将是在多方面使他们受益。
12. 奥运会冠军能够破格被大学录取,这似乎是被视为极不公平的事。
13. 在我看来,尽管一些奥运会冠军在体育方面有杰出的表现,然而他们免试就能够轻松进入重点大学就读是不太明智的。
IanPoh
Walcott闪电般的速度和准确的射球让他(这少年)一夜之间变成为明星

自从七年前Michael Owen做到之后,这少年是这七年来第一个在同一场球赛射入三个球的英国球员

但是在英国球迷兴奋的冲昏脑袋之前,他们需要记好,把一个国家的希望寄托在一个少年是很危险的。

因此,在今年夏天,他的美国生意伙伴决定把生产线搬回美国,这使到SUN工厂的400多名员工有失去工作的危险

如果油价继续上升,这个在三十年来推动着中国和其他亚洲国家的出口模式将面临危机

或许它没有开幕礼那样超卓的美丽,但也为在中国首都这难忘的十二天做了一个合适的尾声 (buta 是 but a)

(marching band,不是 bang)
我也听说,为了表示对2008奥运的支持,300多名学校的军乐队团员参与了在北京的表演
爱东东p
1.Walcott以闪电般的速度和准确的投篮把少女一夜之间变成为明星。
二,少年是第一个英格兰球员评分三个目标的比赛中,因为欧文这样做了七年前。
3.但是前英格兰球迷过于冲昏头脑,他们必须记住,把一个国家的希望寄托在一个少年是很危险的。
4.因此今年夏天他的美国伙伴决定将制造业回到美国,使400多名工人在Sun公司的工厂就有丧失的危险工作。
5.这个出口模式,中国有动力和其他亚洲国家30年将处于危险之中,如果燃料价格继续上升。
6.Perhaps它不是像卓越美丽的开幕式,布塔拟合结束了一个难忘的12天中的中国资本。
7.我还了解到, 300多名学生在游行邦的学校在北京演出,以表明其支持2008年奥运会。
8.这个吸引了我这么多,我爸和我决定更多地了解他们和他们的经验在中国。
9.我发挥了中国民歌的一块大钢琴,他们在返回给了我一个亲身的教训就如何发挥他们的一些手段。
10.我看到学生坐在湖边,书籍在他们手中,拍照的人在其漂亮的衣服。
11.如果一些奥运冠军被接纳进入大学,这将带来好处在许多方面为他们。
12.它们似乎不公平,一些奥运冠军被接纳为大学作为例外。
13.就我而言,这不是明智的做法是承认冠军到重点大学,即使他们是出色的体育运动。