9.求专业英语翻译这段话,不要机器翻译的,谢谢大神 25

9.一周之后,范同学用堪称华丽的PPT演示和风趣幽默的语言深入浅出地演讲着关于弗洛伊德的生平和理论,全班同学都被他的语言和闻所未闻的新鲜内容深深地吸引了,甚至很多人都不愿... 9.一周之后,范同学用堪称华丽的PPT演示和风趣幽默的语言深入浅出地演讲着关于弗洛伊德的生平和理论,全班同学都被他的语言和闻所未闻的新鲜内容深深地吸引了,甚至很多人都不愿意下课。 展开
千利休1
1 week later,classmate fan have a speech about freud's lifetime and theory with not only magnifiant ppt but also the humorous words.and all students is appealed by his words and fangle they never heared before,even many of this is unwilling to end the class