ann应该怎么读翻译是什么

ann应该怎么读翻译是什么... ann应该怎么读翻译是什么 展开
化验员小张

Ann

英 [æn]  美 [æn]

n. 安(女子名)

一、短语

1、Ann Bannon 安·班农

2、Ann Kok 郭舒贤 ; 郭淑娴 ; 郭淑贤

3、Pepper Ann 波波安

二、双语例句

1、Jack is engaged to Ann.

杰克与安订了婚。

2、Ann turned her gaze from one person to the other.

安凝视的目光从一个人转到另一个人身上。

3、They are all in that team that comes this evening. So Jane you have two students in your studio, Ann and Alexander.

他们也属于,今晚来这儿的团队中,所以,简你有两名学生在你工作室里,安和亚历山大。

扩展资料

安妮 [ān nī]

n. Annie

一、短语

1、安妮日记 The Diary of a Young Girl ; The Diary of Anne Frank ; Anne Frank ; The Diar

2、安妮公主 Anne, Princess Royal ; Princess Anne ; The Princess Royal ; A Royal Princess

3、克里斯蒂安妮 cristiane ; Cristiane Rozeira de Souza Silva ; Christie Anne

二、双语例句

1、汤姆已与安妮订婚。

Tom is engaged to Anne.

2、亲爱的安妮: 我希望您和您的读者可以给我提些建议,因为我实在是山穷水尽,毫无办法了。

Dear Annie: I hope you and your readers have some suggestions for me, because I'm just about at the end of my rope.

3、亲爱的安妮:我明年的目标之一就是想花更多的时间和我的妻子和小孩呆在一起,而过去的几个月我因为工作严重忽略了他们。

Dear Annie: One of my goals in the coming year is to spend more time with my wife and kids, whom I've badly neglected over the past few months because of work.

bamboolife1
Ann 安(女子名) ,也写作Anne
Steven_Tianjin

Ann
英 [æn] 美 [æn]
n. 安(女子名)

ann
abbr. annonce (Dano-Norwegian=advertisement, announcement) (丹麦挪威语)广告;annuity 年金;announce 宣布;announce (ment) 宣布
xuejierose
ckhsjdibd
是流疏呀
Ann也可以写成Anne,翻译是“安(女子名)”