假如你叫张伟,你的英国笔友Bob来信询问你的学校生活,写一封50词左右的回信

提示信息:1.上课情况及课后活动:2.最喜欢的课程以及原因;3.不喜欢的课程以及原因。... 提示信息:1.上课情况及课后活动:
2.最喜欢的课程以及原因;
3.不喜欢的课程以及原因。
威鹿红0C
知道合伙人金融证券行家
2013年平安保险公司人寿东区事业部获得优秀钻石业务员称号

Possible version: Dear Kate, I’m glad to hear from you. I know most students will go to their classmates or friends when they are in trouble, because they can talk with each other and understand each other easily. But I’m different from them. If I’m in trouble, I’ll tell my parents or my teachers because they are older than my classmates or friends, so they have richer experiences. What’s more, they love me all the time and I know they are always ready to help me out. In my opinion, everyone may have trouble in life and we should help each other. So it’s a good idea to ask our teachers, parents, friends or classmates for help. Yours, Meimei 试题分析: 考生首先要认真阅读前面的提示认真审题,确定文章的中心。注意文章文体、人称和时态。本文主要应用到条件状语从句(从句:一般现在时;主句:一般将来时)比较多,所以在写作时,要注意时态的的变化。根据情景的发展,按顺序安排好材料。同时应选用合适的连接词或过渡词,使文章具有一定的连贯性。温馨提醒:考生必须认真查验是否有漏写情况,有无拼写错误及标点误用等。【亮点说明】这篇短文使用了一些固定句式和短语,为文章增色不少.如: hear from;be in trouble;be different from;So it’s a good idea to ask our teachers, parents, friends or classmates for help.学习中注意总结,牢记一些固定句式及短语,写作时就可以适当引用,使文章的表达更有逻辑性,更富有条理。考点: