请英语高手翻译~~

1.whenonceremonialoccasions,theyseeaflag,orattendparadescelebratingAmerican`sglorious... 1.when on ceremonial occasions,they see a flag,or attend parades celebrating American`s glorious past,teers may come to their eyes.

2.and BBC provides opportunities to do so in numerious talks and discussions,many of them of outstanding excellence.

3.Everybody has a responsibility to the society of which he is a part and through this man-kind.

4.Red light running has always being ranked as a miner wrong and so, it may be individual instances,when the violation be habitual,widespread and incessant,however,a great deal more than a traffic management problem is involved.
q252049339
您好
1.当礼仪场合,他们看到国旗,或参加游行庆祝美国了辉煌的过去, teers可能引起它们的眼睛
2.和英国广播公司提供了机会这样做numerious(翻译不出来是不是打错了)会谈和讨论,其中许多优秀卓越。
3.每个人都有责任为社会,他是一个组成部分,并通过这个人的实物
4红光运行一直被列为矿工错误的,因此,它可能是个别情况,当时是违反惯常的,广泛的和不断,然而,大量超过交通manag(也翻译不出来)
给你个网站里面能翻译英语 也能汉译英 很方便
http://fy.iciba.com/

参考资料: http://fy.iciba.com/

长相比较爱国
1 当礼仪场合或参加游行庆祝美国了辉煌的过去的时候,他们看到升国旗,眼泪会从他们的眼中流出。。眼泪是TEAR,不是TEER......

2 英国广播公司提供了很多会谈和讨论的机会,其中有很多优秀卓越的人才。

3 每个人都有责任为社会做贡献,每个人都是社会和全人类的一个组成部分

4 红光运行一直被列为矿工错误的,因此,当违反规定是惯常的,广泛的和不断的,它可能是个别情况。无论如何,大量交通管理运输的问题是复杂难懂的。
qzwei0010
鸟语 路过看看 2分 实在没人帮你解 就google上一个一个单词搜,再自己组织一下就OK了