英语句子成分分析(详细)?

Thereiscurrentlyalively,ongoingcontroversyamongmanysociologistsandotherprofessionalsw... There is currently a lively, ongoing controversy among many sociologists and other professionals who study human nature: theories are being spun and arguments are being conducted among them about what it means that so many young people—and older people, for that matter—who live in our society today are so very interested in stories about zombies. 展开
百度网友8defe99
英语句子成分分析
大家教育 在线学习资源网
英语构成句子的各个部分叫做句子成分。句子成分有主要成分和次要成分;主要成分有主语和谓语;次要成分有表语、宾语、定语、状语、补足语和同位语

英语句子成分分析

大家教育 在线学习资源网
英语构成句子的各个部分叫做句子成分。句子成分有主要成分和次要成分;主要成分有主语和谓语;次要成分有表语、宾语、定语、状语、补足语和同位语
琦驰轩4c
英语构成句子的各个部分叫做句子成分。句子成分有主要成分和次要成分;主要成分有主语和谓语;次要成分有表语、宾语、定语、状语、补足语和同位语。
追问
能帮忙分析一下我发的句子的成分吗
Knowledgematters

百度网友af4b48d
主谓宾定状补