'noodles'是可数名词还是不可数名词?

OfferComing留学

noodle是可数名词,复数形式是noodles。

noodle

英文发音: [ˈnuːdl]

中文释义:n. 面条

例句:

He finished off two bowls of chicken noodle soup in no time.

他很快吃完了两碗鸡汤面。

相关词性:

第三人称单数: noodles

复数: noodles

现在分词: noodling

过去式: noodled

过去分词: noodled

扩展资料

与noodle 有关的名词:

1、instant noodle

中文释义:方便面;速食面;泡面

例句:

Nanjie is home to about 20 local businesses, including an instant noodle factory that sells its products nationwide.

南街是当地大约20 家企业的总部,包括一个在全国销售产品的方便面厂。

2、rice noodle

中文释义:米线

例句:

Actually, only the rice noodle taste good for me.

其实,只有过桥米线合我口味,味道很不错。

3、noodle soup

中文释义:面汤,清汤面条

例句:

Brown bread and butter. But he likes noodle soup. He says it's better.

布朗面包和黄油。但是他喜欢面条汤。他说这个比较好。

4、fried noodle

中文释义:炒面;乌东面

例句:

The technics of producing sauce for shallot meat silk fried noodle was introduced.

介绍了香葱肉丝快炒面调料包的制作工艺及食用方法。

富港检测技术(东莞)有限公司_