汉堡属于快餐吗

合伙人金林

Hamburger is the main food in the modern western fast food. In addition to the traditional beef cake, the second layer of the is soy sauce, and then the vegetables and other food can be the hamburger, so the mainnon-staple food can be eaten at the same time.

汉堡是现代西式快餐中的主要食物,现代汉堡中除夹传统的牛肉饼外,还在圆面包的第二层中涂以芥末、番茄酱、沙拉酱等,再夹入蔬菜、酸黄瓜等食物,就可以同时吃到主副食。

Hamburger should be more nutritious, bread supplement carbohydrate, meat supplement protein and energy, lettuce vitamin and vegetab nutrients, thousand island sauce sugar, and it is very convenient。

汉堡应该来说是比较有营养的,面包补充碳水化合物,肉补充蛋白质和能量,生菜补充维生素和菜特有的营养成分,千岛酱补充糖分,而且很方便。

In Asia, hamburgers usually have small round bread with various ingredients and sauces. In addition to the most typical minced beef patty, lettuce, tomato, pineapple, minced pork patty, seafood and other options.

亚洲地区的汉堡一般会有切开的小圆面包,中间夹著各式各样的食材和酱料,除了最典型的牛绞肉肉饼,生菜,番茄之外,还有凤梨,猪绞肉肉饼,海鲜等等不同的选择。

扩展资料

历史起源:

1、汉堡包起源于中世纪,受到蒙古人和土耳其部落(鞑靼人)的餐饮习惯影响。

2、原始的汉堡包是剁碎的牛肉末和面做成的肉饼,故称牛肉饼。古代鞑靼人有生吃牛肉的习惯,随着鞑靼人的西迁,先传入巴尔干半岛,而后传到德意志,逐渐改生食为熟食。

3、德国汉堡地区的人将其加以改进,将剁碎的牛肉泥揉在面粉中,摊成饼煎烤来吃,遂以地名而称为“汉堡肉饼”。

4、1850年,德国移民将汉堡肉饼烹制技艺带到美国。后来花样翻新,逐渐与三明治合流,将牛肉饼夹在一剖为二的小面包当中,称为“汉堡包”。

参考资料来源:百度百科-汉堡

上海大鼓餐饮管理有限公司