请英语高手帮我翻译下面的句子

1.Thethreechildrensatintheairplane,watchingthecloudsclearawayastheairplanewenthighera... 1.The three children sat in the airplane,watching the clouds clear away as the airplane went higher and higher into the sky2.Although their father often spent days traveling round the sheep farm looking at the sheep ,grass,and fences,their mother was always there 展开
annie2chen
随着飞机越飞越高,飞进了云层里,三个孩子坐在飞机上看见的白白的云朵.尽管他们的父亲会一整天都呆在牧场里,看管羊群,草地,栅栏.他们的母亲在也总是在那里.
volkschen
这三个孩子坐在飞机里,当飞机慢慢爬高的时候,看着云朵被散开。尽管他们的父亲经常花几天的时间在牧羊场巡查,照看绵羊,绿草和栅栏。他们的母亲永远在那
当飞机在天空越飞越高,那三个孩子坐在飞机里,望着朵朵白云消散开去
尽管他们的父亲常花费时日在羊场奔波照料羊群、草地和篱笆,他们的母亲总是在那儿......
heracer
三个孩子坐在飞机上,看着云彩随着飞机越飞越高而消散。
虽然他们的父亲经常要花费数天在羊场去照看羊群、牧草和围栏,他们的母亲则总是在那儿。
圣旦节
很简单的句子~用金山词霸就可以翻译了~