帮忙翻译英文

XXXonOctober27posteda32percentdropinthird-quarterearningsonslowingpremiumexpressvolum... XXX on October 27 posted a 32 percent drop in third-quarter earnings on slowing premium express volumes in Europe and surging fuel costs, reports the Wall Street Journal.
The company said that its mix of businesses led to overall revenue growth, but with a lower operating margin, partly because of higher financing costs.

According to Reuters, United Parcel Service reported a 9.9 percent drop in profit that was milder than Wall Street had feared, though the company said it experienced a significant slowdown as the quarter came to an end.
机器翻译的不要回答!!!
麻烦机器翻的不要来捣乱好不好!!!
晕死!
机器翻译的不要回答!!!
专业制造筛分过滤输送设备
XXX on October 27 posted a 32 percent drop in third-quarter earnings on slowing premium express volumes in Europe and surging fuel costs, reports the Wall Street Journal.
The company said that its mix of businesses led to overall revenue growth, but with a lower operating margin, partly because of higher financing costs.
第三十于10月27日发布了百分之三十二下降,第三季度盈余减缓卷溢价表示在欧洲和燃料成本上升,报告华尔街日报。
该公司表示,其混合导致企业整体收入的增长,但以较低的营业利润,部分是由于更高的融资成本。

2.
According to Reuters, United Parcel Service reported a 9.9 percent drop in profit that was milder than Wall Street had feared, though the company said it experienced a significant slowdown as the quarter came to an end.
据路透社报道,美国联合包裹服务报告了9.9百分之利润下降是温和低于华尔街所担心的,但该公司表示,经历了一个显着放缓的季宣告结束。
c9z9j9
华尔街日报报道,10月27日xxx公布:因“高级快递服务”欧洲市场份额减少,以及油价飙升,其第三季度收入下跌百分之32。

该公司表示其综合业务收入实现总体增长,但较高的财务成本导致营业毛利降低。

据路透社报道,“联合包裹服务”的利润下跌百分之9.9,本季度行将结束,该公司称季度业绩下滑严重。然而该下跌幅度还低于华尔街日报早先的预估。
yangfan28174
第三十于10月27日发布了百分之三十二下降,第三季度盈余减缓卷溢价表示在欧洲和燃料成本上升,报告华尔街日报。
该公司表示,其混合导致企业整体收入的增长,但以较低的营业利润,部分是由于更高的融资成本。
据路透社报道,美国联合包裹服务报告了9.9百分之利润下降是温和低于华尔街所担心的,但该公司表示,经历了一个显着放缓的季宣告结束。
lvan19971997
第三十于10月27日发布了百分之三十二下降,第三季度盈余减缓卷溢价表示在欧洲和燃料成本上升,报告华尔街日报。
该公司表示,其混合导致企业整体收入的增长,但以较低的营业利润,部分是由于更高的融资成本。

据路透社报道,美国联合包裹服务报告了9.9百分之利润下降是温和低于华尔街所担心的,但该公司表示,经历了一个显着放缓的季宣告结束。