翻译关于霍金简介的英语作文(五个句子+至少使用一个定语从句)

1942年1月8日出生于英国牛津(Oxford)1959年3月被牛津大学录取1962年毕业于牛津大学1965年7月同21岁的JaneWild(霍金先前的学生)结婚1979... 1942年1月8日 出生于英国牛津(Oxford)
1959年3月 被牛津大学录取
1962年 毕业于牛津大学
1965年7月 同21岁的Jane Wild(霍金先前的学生)结婚
1979年 成为剑桥(Cambridge)大学的数学教授
1988年 出版A Brief History of Time

先前的:former 出版:publish
百度网友c4fb3a9e5
Hawking was born in Oxford,UK,on Jan.8th,1942.In March,1959,he entered into Oxford University and graduated in 1962.In July,1965,he married the 21-year-old Jane Wild,who was a former student of his.In 1979,he became a maths professor in Cambridge.And in 1988,he published the famous book:A Brief History of Time.