英语问答翻译

我来自中国安徽芜湖(翻译)我住在中国安徽芜湖(翻译)我的爸爸妈妈和我在我的家庭(翻译)我的爸爸的名字是李春来,妈妈的名字是朱卫珍(翻译)他们和我住在一起(翻译)不准用翻译... 我来自中国安徽芜湖(翻译)
我住在中国安徽芜湖(翻译)
我的爸爸妈妈和我在我的家庭(翻译)
我的爸爸的名字是李春来,妈妈的名字是朱卫珍(翻译)
他们和我住在一起(翻译)

不准用翻译器,人工!
无所不览
为你解答。
我来自中国安徽芜湖。(翻译)
I come from Wuhu in Anhui, China.

我住在中国安徽芜湖。(翻译)
I live in Wuhu in Anhui, China.

我的爸爸妈妈和我在我的家庭。(翻译)
There are three people in my family, my dad, my mum and me.

我的爸爸的名字是李春来,妈妈的名字是朱卫珍。(翻译)
My Dad's name is Li Chunlai and my mum's name is Zhu Weizhen.

他们和我住在一起。(翻译)
I live with my parents.
芙苡浔
  1. I‘m from Wuhu, Anhui, China./ I come from ...

  2. I live in Wuhu, Anhui, China.

  3. There are 3 people in my family, my father, my mother, and I.

  4. My father's name is Chunlai Li. My mother's name is Weizhen Zhu.

  5. They live with me together.

追问
How often do you watch TV?
中文翻译
追答
你多久看一次电视?