1分钟英语自我介绍(面试)

我叫李志明,今年20岁毕业于广州财经职业学校,学习的是金融事务专业。在过去的2两年中我从事过客服、导购、保险等工作,我希望得到更多学习的机会丰富自己的阅历... 我叫李志明,今年20岁毕业于广州财经职业学校,学习的是金融事务专业。在过去的2两年中我从事过客服、导购、保险等工作,我希望得到更多学习的机会丰富自己的阅历 展开
伦观社会

My name is Li Zhiming,I'm 20 years old , and graduated from Guangzhou finance occupation school, my major is the financial affairs. In the past 2 years , I worked as a customer ser
匿名用户

刘香红
hello,everyone. (大家好)
. very glad to be here.(非常高兴能来到这里给大家发言)
my name is ###, and i am ** years old.(我的名字是###,今年××岁了)
now i am a ___school student.(我现在是一名……学生)
my favourite subject is English . and i like sports very much . (我最喜欢的科目是英语,而且我很喜欢运动)
English brings lots of fun . and sports makse me happy .(英语带给我很多乐趣,而且运动使我快乐)
i like this sentence:“ nothing is impossible。”(我最喜欢的一句话就是:一切皆有可能。)
so i always try my best to do everything well,and never give up easily.(所以我每一次总是尽力做好每一件事情,从来都不轻易说放弃)
so this is me ,i hope to make friends with you all.(这就是我,我希望和大家都能成为朋友。)
thank you for listening!(谢谢大家的聆听!) 希望采纳!
怂包s
My name is Huang Jiahui. I've done things like fixing computers. Or change a light bulb to do the dishes. I think I'm cut out for babysitting.
战神了eaB
我他名字叫柯杰耀,我来自龙源小学,我喜欢打乒乓球,我还喜欢读课外书或者外国名著童年
红楼梦三国演义水浒传这些都是我爱读的书谢谢