帮忙翻译一下这段英文

FortherecordifIquitforbeingfragileandinsecureIwouldmakeupexcusestoo.Thingsdidn’tgomyw... For the record if I quit for being fragile and insecure I would make up excuses too. Things didn’t go my way for a long time and I kept going day in and out. Slander is a powerful thing and to state complete made up nonsense for no reason shows his insecurities. I will continue to bust my a** study matches every chance I get, cut promos when driving and push myself for hours on end even when hurt 展开
1818mcl
如果我放弃了脆弱和不安全的记录,我会弥补的借口。事情并没有我想的那样,我的路还很长。诽谤是一个强大的东西,完全由国家没有理由的废话显示了他的不安全感。我会继续我的像一个**我得到的每一个机会都匹配,甚至当受到伤害时推动自己几个小时。
自己码的,望采纳,谢谢
百度网友e11cd64
如果我放弃了脆弱和不安全的记录,我会弥补的借口。事情并没有走我的路很长一段时间,我一直在不断的天。诽谤是一个强大的东西,完全由国家没有理由的废话显示了他的不安全感。我会继续我的像一个**研究比赛我得到的每个机会,削减广告驱动和推动自己几个小时甚至当受到伤害时