哪位英文高手帮忙翻译一下?感激不尽~

ijustwanttofindsomehappinessthroughthisdesparatetimesfortheindistinctsoundofequalityt... i just want to find some happiness through this desparate times for the indistinct sound of equality that has been ever so sporadic throughout our duration of love. we must commensurate to the aligned signs of happiness in order to progress past the premature stages of evolution

the technicalities of missing canines is of a dire strait!!!!
百度网友f53a5d7
我只想在这绝望的时刻,为了我们追求平等的微弱的呼声,找一些快乐,虽然它们一直不在我们坚持的爱中经常发生。我们必须等视这一谢谢幸福的讯号,从而过早进化的舞台上继续前进。

发情的狗的技术是绝对的危险。

英文长句翻译过来味道很难对上,建议先了解不懂的单词,然后从句型分析理解整句。
东方艳起
我只是想找到一些幸福通过本次绝望的模糊声音,平等一直这么零星我们整个会期的爱。我们必须相称的不结盟幸福的迹象,以过去的进展过早阶段的演变

技术性失踪的犬是一个困死! !