求一篇朋友之间打招呼的英语对话,简单一点的,内容不要太短或太长的。一般就可以。。

初中水平就好。。先谢谢各位。。。谁英语好点的。留下QQ我方便请教。。。谢谢... 初中水平就好。。
先谢谢各位。。。

谁英语好点的。留下QQ我方便请教。。。谢谢
婀々槑
A: Hello ! So glad to meet you .How do you do !
B: Fine ,thank you ,and you?
A: I'm fine too.Where will you go ?
B: I want to go shopping to buy some food.
What about you ?
A: Nothing.
B: Would you like to come with me ?
A: Oh! Good ,I'd like to ,let's go!
gemini_sisi
Hey! how are you doing?
嗨,最近好吗?
Not bad, how about you?
还不错,你呢?
Good, I am doing fine,too.
那真好,我也不错。
楼上的 pilotdash 其实很好可惜太俚语了估计对于初中的孩子来说还是有点太过。
百度网友24a7aef5b
A:hey what's up man?
B: cool,how're you doing?
A: I'm good,so you wanna play some ballgame?
B: sure,ball up!
pilotdash
hi, man, what's up?

perfect.
汤喵是个夜猫子E4
hey gays