英语自我介绍翻译!!!急~~~~~~~~

早上好,我来自湖南工业大学,数字媒体专业,我的中文名叫XXX我的英文名叫XXX,很荣幸有机会进行自我介绍,我的家乡来自河南洛阳,那里是著名的历史文化古城,有这世界文化遗产... 早上好,我来自湖南工业大学,数字媒体专业,我的中文名叫XXX我的英文名叫XXX,很荣幸有机会进行自我介绍,我的家乡来自河南洛阳,那里是著名的历史文化古城,有这世界文化遗产龙门石窟,白马寺,天堂遗址等,洛阳也是牡丹花盛开的绝佳地方,自古就有“洛阳牡丹甲天下之说”我的家乡有许多的人文景观与自然景观,当然也少不了好吃的,洛阳老城晚上有这小吃一条街,小吃街旁悬挂着灯笼,十分有中国味道。欢迎来我的家乡参观,我很高兴去当你的导游。
我平时有很多的兴趣,比如画画,唱歌,运动,旅游,我最喜欢的就是画画了,我很喜欢画水彩,还有漫画等等,我现在的目标是成为一名室内设计师,设计好多漂亮的装潢风格,我也很喜欢游山玩水。
很高兴能上你教学的课程,以上就是我的自我介绍。
爱蓝色的梦2015
早上好,我来自湖南工业大学,数字媒体专业,我的中文名叫XXX我的英文名叫XXX,很荣幸有机会进行自我介绍,我的家乡来自河南洛阳,那里是著名的历史文化古城,有这世界文化遗产龙门石窟,白马寺,天堂遗址等,洛阳也是牡丹花盛开的绝佳地方,自古就有“洛阳牡丹甲天下之说”我的家乡有许多的人文景观与自然景观,当然也少不了好吃的,洛阳老城晚上有这小吃一条街,小吃街旁悬挂着灯笼,十分有中国味道。欢迎来我的家乡参观,我很高兴去当你的导游。
Good morning, I come from hunan university of technology, digital media professional, my Chinese name is XXX, my English name is XXX, it is my pleasure to have a chance to introduce myself, my hometown is from henan luoyang, there is a famous historical and cultural city, is the world cultural heritage longmen grottoes, white horse temple, heaven site, etc., luoyang is also an excellent place peony in full bloom, since ancient times is the saying of "luoyang peony enjoys" my hometown has a lot of human landscape and natural landscape, little also not good, of course, luoyang city night have the snack street, near the snack street hanging lanterns, very has the Chinese taste. Welcome to visit my hometown, I am very happy to be your tour guide.
我平时有很多的兴趣,比如画画,唱歌,运动,旅游,我最喜欢的就是画画了,我很喜欢画水彩,还有漫画等等,我现在的目标是成为一名室内设计师,设计好多漂亮的装潢风格,我也很喜欢游山玩水。
I usually have a lot of interest, such as drawing, singing, sports, travel, my favorite is the painting, I like painting watercolor, and cartoons, and so on, I now the goal is to become an interior designer, design a lot of beautiful decoration style, I also like to travel.
很高兴能上你教学的课程,以上就是我的自我介绍。
Very glad to be on your teaching course, the above is my self-introduction.