英语翻译成汉语

TranslatethefollowingEnglishsentencesintoChinese.1.Healmostnevermissedaday.2.Henevert... Translate the following English sentences into Chinese.
1. He almost never missed a day.
2. He never talked about himself as an object of pity, nor did he show any envy of the more fortunate or able.
3.He is not separated from the general problems of the society.
4. Each person is born with what he needs to win at life.
5. Each can be an important, thinking, aware, and creatively productive person in his own right – a winner.
6. In fact, sometimes marketers are more interested in young people’s influence on other buyers than in their role as the main purchasers of certain items.
考大学要做作业,好难啊,大家帮帮忙
rushiyuanfang
翻译如下,很精炼:
1. 他几乎没有错过任何一天。
2. 他从不觉得自己可怜,也不渴望幸运或才能。
3. 他有这个社会的通病。
4. 存在即合理/天生我才必有用/字面意思:每个人都有天生的生存技能。
5. 每个人都可以成为一个重要的、有思想的、有意识的和有创造力的人----一个赢家。
6. 事实上,营销人员有时更感兴趣年轻人对其他购买者的影响,而不是他们作为某些商品主要购买力的角色。
上海辞书出版社
筱雨陌晚秋
1.他几乎从未错过一天。
2.他从未说过自己是一个怜悯的对象,也没有表现出对更幸运或更有能力的嫉妒。
3.他没有脱离社会的一般问题。
4.每个人天生就有生命所需要的东西。
5.每个人都可以成为一个重要的,有思想的,有意识的,富有创造力的人 - 一个胜利者。
6.事实上,有时营销人员对年轻人对其他买家的影响比对某些物品的主要购买者的影响更感兴趣。
结果来自谷歌翻译,请参考修改
何晨过春
不要误解了我的行为,我只是想要开个玩笑并没有别的意思,你为什么不相信我呢?我们没有在一起的每一天,我都很寂寞而且都在想你。请相信我说过的所有的话和一颗诚实的心。
百度网友6bd6da032b8
24岁的张玉洁现在工作十分繁忙,尽管她刚刚在一个
月前
从辽宁回到北京。
她总是到十一点后才能入睡,有时她感到她的五脏六腑都要崩溃了。
渠鹤蓬宛凝
李红是一个旅游高校的老师,她负责招聘外籍教师。她给申请下学期教学的史密斯教授写了这样一封信。