跪求短文翻译

theskyisfulloffishandanimals.thefishandanimalsarekites.it'sKiteDayinthepark.Kitesgoba... the sky is full of fish and animals. the fish and animals are kites. it's Kite Day in the park.
Kites go back in time .Once people believed kites could carry their thoughts to the gods .many people flew kites over their houses at night .they thought this kept them safe from all bad things at night
kits are fun ,but they also have been of great help to man
men have used kites to learn more about the weather.people have used kites in building bridges.heavy wire cables for bridgee have been pulled across water with the use of kites
once a great american put a key on a kite .he wanted to know more about lightning .do you know who he was? 谢谢各位了!帮忙翻译一下~要流畅!读得通!谢!
匿名用户
天空布满鱼和动物,这些鱼和动物是风筝.这是在公园里的风筝节。
风筝回来得很及时。从前人们相信风筝会把他们的想法告诉上帝,所以很多人在夜晚的时候就把风筝放得比他们的房子还高。他们相信这样子的话,他们就可以避免不吉祥的事情的发生。
风筝不仅很有趣,而且它们还为人们带来很多用处。
人们通过放风筝可以知道更多有关天气方面的讯息。
人们还会在建桥的时候使用风筝。通过使用风筝可是使桥上沉重的电线杆很好的越过水
以前有位伟大的美国人把一根钥匙别在风筝上去了解更多有关电的知识,你知道他是谁吗?
匿名用户
天空鱼和动物有很多。 鱼和动物是风筝。 它是公园在举行风筝节。
风筝按时被收回回去。一次人们相信风筝可能运载他们的对神的想法人在晚上.它们飞行在他们的房子的风筝的.许多人认为这保持他们安全从所有坏事在晚上都飞走了。
放风筝是乐趣,但是他们也给人带来了巨大的帮助 。
人类使用风筝学会更多关于天气的.人们在建设桥梁.利用风筝把沉重的电线电缆和桥梁横跨在水面上。一个了不起的美国人在风筝上绑上钥匙,想知道更多关于闪电的。您知道谁他是 吗?
匿名用户
空中布满了鱼和动物,那些鱼和动物是风筝!今天是公园的风筝节!
风筝及时收回。自从人们相信风筝能向上帝带去他们的思念,很多人就在夜晚在屋顶上放风筝!他们想这能让他们能从灾难中获救在这个夜晚!
风筝很有趣,但对于人们也很有用。
很多人用风筝研究天气,人们在建筑桥梁时用风筝, 桥上沉重的电缆线被用这种用法拉过水域!曾经有一个伟大的美国人在风筝上挂上钥匙,想研究闪电,你知道他是谁吗?
匿名用户
在空中充满了鱼和各种动物。鱼和动物是风筝、这实在公园的风筝节
风筝及时回来了。曾经人们相信横正能带着人们的思想给上帝。许多人在晚上在他们的房顶上放风筝。他们认为在晚上能够躲避一切不好的事情保证自己的安全