下面是莉莉的学校活动安排。请根据下列表格信息,用英语写一篇60词左右的短文

生活达人小隋老师
知道合伙人教育行家
毕业于井冈山大学会计学专业,现任崇阳一马投资有限公司会计。

Dear Helen,
亲爱的海:
I’m going to have a busy weekend. On Saturday, I’m going to running in the morning. Then I’m going to do my homework. After lunch, I’m going to listen to music. In the evening, I’m going to the supermarket with my mother. On Sunday, my sister is coming. We are going to watch TV and read some books together. That will be fun. What about you? What are you going to do on the weekend? Can you tell me?
我将要过一个忙碌的周末。星期六早上,我打算去跑步。然后我会做作业。午饭后,我打算听一下音乐。晚上,我会和妈妈去超市。我妹妹星期日来了。我们打算一起看电视,看书。那会很有趣的。你呢?你这个周末打算做什么?可以告诉我吗?
Yours,
Lily
莉莉
成杨氏伍秋
搜一下:下面是莉莉的学校活动安排。请根据下列表格信息,用英语写一篇60词左右的短文