求帮忙写一篇英语作文

以下是题目要求和内容写信人:吴华收信人:格林先生写信日期:2013年9月16日内容:(1)告诉对方你已经收到其2013年9月13日关于中国绿茶(greentea)的还盘信... 以下是题目要求和内容

写信人:吴华
收信人:格林先生
写信日期:2013年9月16日
内容:
(1) 告诉对方你已经收到其2013年9月13日关于中国绿茶(green tea)的还盘信,感谢对方的还盘。
(2) 明确表示很遗憾无法接受对方降价10%的还盘,并说明按所报价格你们已经收到了大量定单。
(3) 强调你们的报价是适中合理的,建议对方重新考虑你们的报价并表示希望能在双方互利的情况下达成交易。

求各位大大帮个忙!
百度网友4985822
Dear James,
There is something about the tour winter camep2010.It happened in Da Lian on December 2010 for four days.And there are all kinds of English learner all over the world and English teachers
who come from China,American,England and Australia.
We will hold English speech contest.Then we will watch some students perform and
Watch student performances,and Scenic tour of Dalian.at last we can exchange experience in learning English
yours
Jessie