look forward to doing是什么意思?

jiojio聊生活

I am looking forward to hearing from you, much appreciate.Your prompt reply will be much appreciated.

我期待着很快收到你的回信,非常感谢。如能及时回复,我们将不胜感激。

look forward to doing something是期盼做某事的意思。与be动词连用,构成现在进行时态,作谓语。给人一种印象:正在等待,最好尽快回复。

look forward to的同义词

1、anticipate:预料;预期;预见。

You, my darling, are the wind that I did not anticipate, the wind that has gusted more strongly than I ever imagined possible.

亲爱的,你是我没有预料的那种风,那种甚至比我能够想象到的还要强烈的风。

2、hope for:希望;期望。

The circus failed to satisfy the child's hope for there was no elephant.

这马戏团因为没有大象,使这孩子大失所望。

实验室认证认可