帮忙翻译一下英文

很急在线等大家最近是不是觉得天气越来越冷了?这时候学要什么呢??那就是热宝。1。这是个什么样的产品?这个和以往的热宝不同,做成了卡通玩偶的形状,可以让你不论何时不论何地都... 很急 在线等

大家最近是不是觉得天气越来越冷了? 这时候学要什么呢?? 那就是热宝。
1。这是个什么样的产品?
这个和以往的热宝不同, 做成了卡通玩偶的形状,可以让你不论何时不论何地都能用它来取暖。
2 因为它很大,所以持续的时间也很长 推荐人群:想在家或学校使用的人。
3,它做成了老鼠和羊的形状,因为体积小,所以便于携带。
推荐人群:经常在外面活动的人。
不要翻译器翻译的 谢谢
bloodspace
用翻译软件翻译出来的垃圾可以不要再晚上贴了吗?自己看看能读通吗?
songziting2008
Recently, we feel more and more cold weather? This is the time to learn what? ? That is hot Bao.
1. This is what kind of products?
The heat of the Po and in the past, made a doll of the cartoon shape, you can at any time regardless of where it can be used for heating.
2 because it is big, so sustained for a long time recommended by the crowd: would like to use at home or school.
3, which resulted in the shape of rats and sheep, as small and portable so.
Recommended groups: regular outside activities.

完了~