九上英语课文翻译是什么?

哆啦休闲日记

如下:

One day in ancient Greece, King Hiero asked a crown maker to make him a golden crown. At first, he was very happy with it.

古希腊的一天,海尔罗国王请一位制作皇冠的人给他制作一顶金皇冠。起初,他对皇冠感到非常高兴。

“Look at this,” said Archimedes to King Hiero. “A crown made completely of gold displaces less water than a crown made of gold an d another metal. This crown displaced more water than gold of the same weight, so I’m certain that it’s not completely made of gold.”

 “快看”阿基米德对国王说道。“一个完全由金子制作的皇冠比一个由金子和其他金属制作的皇冠要取代更少的水。这顶皇冠比同等质量的金子取代更多的水,所以我确定这不是纯金的。

“The crown maker tricked me , didn’t he? What a bad man he is!” shouted King Hiero. He then sent the crown maker to prison.

“金匠骗了我,对不对?这个大坏人!”海尔罗国王喊道。然后他把金匠投入了监狱。

你最喜欢的之歌

您说的九上英语课文翻译成英语,指这本书上所有的课文的翻译吗?如果是的话,这个就太多了。如果只是这几个字,那就是
Translation of English texts at the first term in Grade Nine
Holyield

九上英语课文
英文翻译如下
English text on September 9

重点词汇释义
课文
text

例句
课文要按难易程度编排。

The texts should be graded in order of difficulty.
文HHHHH

九上英语课文翻译是什么,九上英语课文翻译是English text on September 9。
Gujccccc

九上英语课文的英文翻译为Nine English texts
九:nine
英语:English