用英语介绍自己的学校是什么?

哆啦聊教育

用英语介绍自己的学校是如下:

I study in a beautiful school. There are many trees and flowers in campus. It’s green all theyear round. There are three buildings in my school. Two of them are teaching buildings andone is office and library.

我在一所漂亮的学校学习。校园里有很多树和花。全都是绿色的一年到头。我的学校有三栋楼。其中两个是教学楼和一个是办公室和图书馆。

Our classroom is large and bright. We are happy to study in it. Besides,there are two playgrounds in my school,a basketball court and a football field.After class,I often play in the basketball court.

我们的教室又大又明亮。我们很高兴在里面学习。此外,我的学校有两个操场,一个篮球场和一个足球场。下课后,我经常在篮球场玩。

And,there are many other places for fun inmy school. I like my lovely school.

而且,在我的学校还有很多其他好玩的地方。我喜欢我可爱的学校。

金墙刺纱腰i

Hello,I'm Lisa,my school is beautiful.Now let me tell you about it.

你好,我是丽萨,我的学校是漂亮的,现在让我告诉你。

There are many flowers in our school,they make our school be more beautifui.And thereare many trees,too.there are some students read under the trees.

在我们的学校有许多花,它们使我们的学校变得更漂亮,也有许多树,有一些学生在树下阅读书籍。

This is my schooi,What about you?

这是我的学校,你的呢。

写作注意。

英语作文想写好作文,必须具备扎实的基本功,作文的基本功主要体现在词、句、段三个方面。

单词方面,积累单词,扩大词汇量,弄清词的确切用法及相似词的用法区别,以及很多固定短语、习语的用法,要准确地表达想要表达的意思。

句子方面,注意一些常用的句式,平时看到比较好用的句式要记下来,多模仿,还要在写文章时注意长短句的结合。

段落方面,注意整篇文章的整体布局,要从整体上把握每段的中心思想,避免偏题、走题。