请各位高手帮忙写一篇英语作文嘛……下面是题目:按照下面的信息写一篇备忘录:

按照下面的信息写一篇备忘录:日期:2007年3月16日致:学生会主席事由:电话亲爱的先生:我想提醒您一下,我们每个宿舍需要一部电话机.尽管大多数学生都有手机,电话仍然是最... 按照下面的信息写一篇备忘录:
日期:2007年3月16日
致:学生会主席
事由:电话
亲爱的先生:
我想提醒您一下,我们每个宿舍需要一部电话机.尽管大多数学生都有手机,电话仍然是最为便利的联络工具.希望您能注意这个问题并尽早给以解决.

您诚挚的
***
鱼儿永远爱水
To: Incharge of Students' union
Regarding Telephone
Dear Sir,
I would like to remind you that we need telephone communication line in our dormitory. we believe that we would be very convient in contacting on the telephon although most of us have mobile . Please kindly help us settle this matter soon.
Yours truly,
tanyuzhong99
fgcfubh