请路过的高手帮我翻译一下地址翻译成英文哦

天津市和平区锦州道寿荫里9号大专毕业天津北郊区铁路宿舍高中毕业市煤气总厂天津市河西区苏州道敬重里... 天津市和平区锦州道寿荫里9号
大专毕业
天津北郊区铁路宿舍
高中毕业
市煤气总厂
天津市河西区苏州道敬重里
liyunhan177
天津市和平区锦州道寿荫里9号 Jinzhou Road, Heping District of Tianjin Yin-shou, 9

大专毕业 College graduate

天津北郊区铁路宿舍 Tianjin area on the northern outskirts of the railway quarters

高中毕业 He graduated from high school

市煤气总厂 City Gas Plant

天津市河西区苏州道敬重里 Hexi District, Tianjin, Suzhou Road respect
百度网友6dd84825b
大专毕业 Technical college graduation

天津市和平区锦州道寿荫里9号 In Tianjin peace zone brocade state route long-lived shade 9

天津北郊区铁路宿舍 Tianjin northern suburbs area railroad dormitory

高中毕业 The high school graduates

市煤气总厂 City coal gas main plant

天津市河西区苏州道敬重里 In Tianjin Hexi District Soviet state route respect

City coal gas main plant
啊韦恩鲁尼
High School graduation