请各位帮帮忙,帮我翻译几个句子好吗?万分感谢!

请各位高手帮帮忙,帮我把这些句子翻译成韩文好吗??我韩语也不好,英语更不行,拜托各位了,万分感谢!!!1.Snakes,unlikelizards,donothaveea... 请各位高手帮帮忙,帮我把这些句子翻译成韩文好吗??我韩语也不好,英语更不行,拜托各位了,万分感谢!!!

1. Snakes, unlike lizards, do not have eardrums and are deaf to air borne sounds.

2. Freezing is at present one of the most important methods of preserving meats and vegetable.

3. Anesthetics are used to cause insensitivity to pain during surgical operation.

I am used to getting up early.

I used to visit the beautiful lake.

The gray scale, a progressive series of shades ranging from black to white, is used in computer graphics to add detail to graphical images。

4. Computers that once took up entire rooms are now small enough to put on desktops and into wristwatches.

5. For the advertiser, one of the greatest appeals of radio is that it has an audience all day long.

One problem with all languages is that they are full of irregularities.

6. Of the 300 languages that were once spoken by Native American people, an estimated 150 languages exist today.

a startling 65,000 tons of valuable cargo

a hundred books

7. One of the areas of multimedia that is growing quickly yet is easily overlooked is sound.

8. One difference between mathematics and language is that mathematics is precise while language is not.

9. He did not arrive until it grew dark.

It was not until it grew dark that he arrived.

Not until it grew dark did he arrive.

10. He came from behind the bush.

The dog came from under the bed.

The game didn't start again till after dark.

11. In his time he enjoyed a reputation as great as Mozart, if not greater.

In his time he enjoyed a reputation as great as, if not greater than, Mozart.

12. I regret not working harder while young.

I regret not having worked harder while young.

13. Why do you object to following the direction?

Mr. Brown often wore a heavy coat because he was not used to living in such a cold climate.

I am looking forward to seeing him next summer.

Vets have had to resort to killing the animals.

He contributed to winning the game.

14. So nervous did he get when he entered the room that he could hardly talk.

15. I am always loving you.

She is being careful.
百度网友979312e0f
1。蛇、蜥蜴,不要与听觉和聋人声音空气负担。

2。冻结是目前最重要的方法之一,但肉类和蔬菜。

3。用来引起不麻醉期间对疼痛的外科手术。

我习惯于早起。

我去拜访了这个美丽的湖。

灰色的规模、进步的一系列的色调范围从黑色,白色,是用于计算机图形学中添加细节图形。

4。一旦电脑了整个房间现在能穿上台式机、手表。

5。因为广告商、最伟大的诉求无线电是具有一个观众一整天。

一个问题是它们是所有语言的畸形。

6分。这个300语言的口语,由美国原住民,估计有150种语言存在。

一个惊人的6.5吨的宝贵的货物

一本书

7。这个地区之一,是快速增长的多媒体还很容易忽略的是合理的。

8。一个区别是数学语言和数学语言不是精确而。

9。他六点五天已经黑了。

直到天已经黑了,他就来了。

直到天已经黑了他才到达。

10人。他从后面。

狗从床下。

这个游戏没有重新开始,直到天黑。

11。在他的时候,他享有盛名的莫扎特,如果没有太大了。

在他的时候,他的享有盛名,如果不大于、莫札特。

12个月。我后悔没有工作努力而年轻。

我很后悔没有用功而年轻。

13。你为什么对象来理解?

布朗先生经常穿着一件厚外套,因为他不习惯生活在这样一个寒冷的气候。

我期待着见到他。

兽医不得不凭借杀死动物。

他捐来赢得这场比赛。

14。太紧张了,他才当他走进房间,他几乎不能说话。

15。我永远爱你。

她小心。
百度网友ebf4d00a8
1 。蛇,蜥蜴不同,没有耳膜和聋人空气传染的声音。

2 。冷冻是目前最重要的一个方法,维护肉类和蔬菜。

3 。麻醉药是用来原因不敏感的痛苦在外科手术。

我来早起床。

我曾经访问美丽的湖泊。

灰色规模,逐步一系列的色调,从黑白色,是用于计算机图形添加详细的图形图像。

4 。计算机,一旦拿起整个房间现在小到足以放在台式机和成手表。

5 。对于广告客户,一个最大的广播电台呼吁的是,它有一个观众整天。

其中一个问题的所有语言是他们充分的违规行为。

6 。 300种语言,以前所讲母语美国人,估计有150种语言今天存在。

惊人的六万五千吨宝贵的货物

一百本英文书籍

7 。的领域之一的多媒体的迅速增长,但很容易忽视的是健全的。

8 。一个区别数学和语文是,数学是精确的,而语言是没有。

9 。但他没有到达,直到黑暗的增长。

但直到它增长了黑暗,他抵达。

不长大,直到他黑暗的到来。

10 。当时他从后面的灌木丛中。

狗来自下的床。

这场比赛没有重新开始直到天黑以后。

11 。在他的时间,他喜欢的名声很大,莫扎特,如果不是更大。

在他的时间,他喜欢的名声一样大,如果不是大于,莫扎特。

12 。我很遗憾没有工作更难,而年轻。

我很遗憾没有工作更难,而年轻。

13 。你为什么要反对以下的方向?

布朗先生经常穿着沉重的大衣,因为他不习惯生活在这样一个寒冷的气候。

我期待着看到他明年夏天。

韦茨不得不诉诸杀害动物。

他的贡献,以赢得比赛。

14 。那么紧张,他获得当他走进房间,他几乎无法说话。

15 。我一直爱你。

她正在仔细。
那是相当相当
1蛇,蜥蜴不同,没有耳膜和聋人空气传染的声音
2冷冻是目前最重要的一个方法,维护肉类和蔬菜。
自己去找吧`
这个是翻译网站`
以后就不用问别人了`

参考资料: http://fy.iciba.com/