帮忙翻译一下英语

查看文章GameOver2008-06-2512:18E:Mycellphonehasbeenstolen.AndIforgotyournumber.B:134*****... 查看文章
Game Over2008-06-25 12:18E:My cellphone has been stolen. And I forgot your number.

B:134********

B:So I see your blog, and I think you should go to ShangHai. We can keep in touch.

E:The one you love is just yourself. I wanna U say "don't go" rather than "u should go".

E:The story of us is over...

B:Maybe you should go back to your girl.Story over doesn't mean we have to be strangers.

B:We can keep it touch. Anyway, it is up to you.

E:I'm just one of your passers-by...

B:Not exactly.

B: It is just that we don't have time to be together.And to let our feelings to move to next level.

B:grdually the feeling just turn cold.

E:that's your feeling rather than mine.

E: U never loved me, right?

B:No, but i liked you.

E:That's enough...
一根爱学习的韭菜
游戏结束了2008-06-25 12:18
E:我的手机丢了。我忘了你的电话号码。
B:134********
B:我看了你的博客,我想你应该去上海。我们可以保持联系。
E:你爱的只是你自己。我想你说“不要走”而不是“你应该走”。

E:我们之间的故事结束了、、、
B:也许你应该回到你的女孩身边。我们的故事结束不意味着我们必须成为陌生人。

B:我们可以经常联系。当然,取决于你。
E:我只是你生命里的一个过客。。。
B:不完全是。

B:事实仅仅是我们没有时间在一起。并且让我们的感觉进入下一个阶段。

B:渐渐的这感觉会变淡。
E:那只是你这样感觉的。

E:你从来没爱过我,对吗?
B:不,我爱过你。
E:那就够了。。。
vyvyslove
E:我手机被偷了,我忘了你的号码
B:号码
B:我看了你的博客,我觉得你该去上海,我们可以保持系.
E:你爱的是你自己,我比较希望你跟我说"不要走"而不是"你该去"
E:我们的故事结束了
B:也许你该回到你的女孩的身边,故事结束并不代表我们要变成陌生人.
B:我们可以保持联系,总之,取决于你.
E:我只是你生命的一个过客
B:不完全是
B.只是我们没有时间在一起,让我们的感情再升级(进入下一个阶段)
B,我们的感情已经淡了
E.你的感情胜过我的感情了
E.你从来没爱过我是吗
B.我不爱你,但是我喜欢你
E.这就足够了