翻译,这段英文是什么意思?

BothDannyandIareveryinterestedincarryingtheseindustrialdevelopmentprojectsforwardandw... Both Danny and I are very interested in carrying these industrial development projects forward and will do what we can in Newfoundland to assist in the project from start to finish. As I explained to Danny, the current business climate in Newfoundland is supportive of these types of development projects. The fishing business is not that great and there is little capital investment available from local companies. There are several buildings available for purchase and it is possible that existing businesses can be purchased which may prove more viable then starting a new business. This is particularly true of the seal business. If our partnership provides a market for skins, meat and oil then we should seriously consider negotiations with an existing processor. As we learn more about your chitosan and glucosomine process we can determine if there are any environmental concerns. Please note that the regulations in Canada are very detailed and the process must be clean or at the very least treat and nutrilize any waste effluent. There are also Government programs to assist and provide grants to new companies registered in Newfounland, Canada. 展开
匿名用户
这两个丹尼和我都非常有兴趣在执行这些工业发展项目推进,将尽我们所能在纽芬兰,以协助该项目从开始到结束。正如我解释,丹尼,当前的商业气候在纽芬兰支持这些类型的发展项目。捕鱼业务是不是这个伟大而且没有资本投资可以从当地的公司。有一些建筑物,供人购买,并有可能在现有企业可以购买这可能证明更可行然后开始一个新的业务。尤其是这样的印章业务。如果我们的合作伙伴关系提供了一个市场,皮毛,肉类和石油那么我们就应该认真考虑的谈判与现有的处理器。正如我们了解您的壳聚糖glucosomine过程中,我们可以判断是否有任何环境问题。请注意,在加拿大的法规是非常详细的进程必须是干净的,或至少治疗和nutrilize任何废物排放。也有政府计划协助,并提供赠款,新公司注册Newfounland ,加拿大。
翁陈蓝灵
我和丹尼对发展这些工业发展项目非常感兴趣,并且在纽芬兰会尽我们所能使这个项目有始有终的圆满完成.正如我对丹尼所言,目前就纽芬兰的商业思潮来说,是非常支持这类型的发展项目的.捕鱼业不是很大,而且就当地的公司而言,只有及少的一些资本投资.有几栋大厦可以购买,而且,目前现存商行,可能被收购,然后开始一个更可行的新商行.对于毛皮生意而言这是千真万确的.如果我们的合作伙伴为市场供应皮毛,肉类和油类,我们会根据现存处理器的情况来进行认真的商议.同时我们也会根据已知的许多关于您的壳聚糖和葡糖加工过程,进行判定是否关注到环境问题.请注意,加拿大的规则是非常繁多的,而且加工过程必须确保干净丝毫不能有一些多余的排放物.这些也是加拿大为一些在纽芬兰新成立的公司的协助以及提供的保障.

自己翻译的,才疏学浅,自己都觉得有些不连贯,希望在你那能看到正确的解释,也来提高一下自己的水平.
丹尼和我对向前地传达这些工业的发展计画非常感兴趣而且将会在纽芬兰尽可能地做协助从开始到完成的计画。 就如我对丹尼解释的,现在的生意气候在纽芬兰对发展计画的这些类型是支持的。钓鱼的生意不是那个大师并且有很少的首都从地方公司得到的投资。 有购买可用的一些建筑物,而且它是可能的现有生意能可能证明被购买更能养活的然后开始新的生意。 这特别地适用于印章生意。 如果我们的合伙提供一个现有的处理器给一个市场对于皮肤,肉和油然后我们应该严重地考虑谈判。 当如果有任何的环境关心,我们学习更多有关你的壳聚糖,而且 glucosomine 处理我们能决定。请注意,在加拿大的规则非常详细的,而且程序一定是干净的或在非常最少的宴飨和 nutrilize 任何的废弃流出物。 也有政府计画协助而且提供授与给在 Newfounland ,加拿大被登记的新公司。