请英语高手帮忙翻译几句话,谢谢!

ThequantitiesgivenintheBillofQuantitiesareestimatedandprovisional,andaregiventoprovid... The quantities given in the Bill of Quantities are estimated and provisional, and are given to provide a common basis for bidding. The basis of payment will be the actual quantities of work ordered and carried out, as measured by the Contractor and verified by the Engineer and valued at the rates and prices bid in the priced Bill of Quantities, where applicable, and otherwise at such rates and prices as the Engineer may fix within the terms of the Contract. The rates and prices of major materials (steel pipes, electromagnetic meters and valves) will be paid upon delivered to the site according to the related items in the Technical Specifications.

===================

不好意思。就是以上几句了,快快回答,过时不候!
匿名用户
工程量清单中列出的工程只是估计的、临时的数量。之所以给出这些信息是为了给投标一个共同的基础。支付的基础则是实际安排的和完成的工作。由承包人来计算、工程师进行核实,并且在可以的时候按照工程量清单中的费用和价格计算。如不能的情况下则由工程师按照合同的条款进行修改。主要材料(钢管、点此仪表和真空管)的价格根据技术要求交付到施工地点后进行付费。
自来美本杰明
数量清单里给出的数量是估计的和临时的,供做招标的共同基础。付款的依据将是实际订货和执行工作的数量;由供应商测算,工程师审核,以单价计算和数量清单计了价投标价格可适用,否则按工程师根据合同条款按该单价和价格综合定出。主要材料(钢管,电磁仪表和阀门)的单价和价格将根据技术规格中的相关条款提供到工地的货物来付款。
ma8750089
被交出量的比尔的量被估计而且暂时的,而且有提供一种共同的基础给竞标。付款的基础将会是被命令的工作的实际量和被运的在外,当做标准的由承包商而且查证在工程师手边而且在比率评价和价格竞标在量的有定价比尔,哪里可适用,和另外在如此的比率而且定价格如工程师可能在契约的期限里面固定。主要材料 (钢管,电磁的公尺和活瓣)的比率和价格将会被支付一依照技术上的规格相关的项目递送到位置。

===================
花花_毛毛
晕 看一楼比我答的好的多了~我是自己组织语言的~
没他说的专业~但valves是电子管

算了 分别给我了 自卑了~他们组织的语言好~!