帮忙用英语翻译一下

GoodtobeinloveMadsexycoolSorryforthestupidthingsWishthaticouldtellyouWonderfultonight... Good to be in love
Mad sexy cool
Sorry for the stupid things
Wish that i could tell you
Wonderful tonight
How deep is your love
I'll make love to you
Whenever you call
TONYA MITCHELL - Stay
Hand in hand
Where do we go from here
Don't love you no more
Cheaters dilemma
I'm all about you
Always getting over you
打错了 使用汉语 解释 标准的
bensugar
Good to be in love 爱的感觉很好
Mad sexy cool 疯狂,性感,很酷
Sorry for the stupid things 对所做的蠢事感到很抱歉
Wish that i could tell you 希望我能够告诉你
Wonderful tonight 今晚很美好
How deep is your love 我爱你至深
I'll make love to you
Whenever you call 无论如时你呼我,我都将会与你共度良宵
TONYA MITCHELL - Stay
Hand in hand 手牵手
Where do we go from here 我们离去
Don't love you no more 不要再去爱你
Cheaters dilemma
I'm all about you
Always getting over you 我总是想忘掉关于你的一切.
VonReagan
沉浸在爱的感觉真美妙
疯狂 性感 酷
我真的很抱歉 对于我做的那些蠢事
真希望我能够告诉你我很抱歉
今晚真美妙
你的爱有多深
我要和你结合
不论你什么呼唤我
手牵手
我们要一起去哪里
不再爱你了
我一直在想你
因为一直都想把你忘掉
2008andylau
大哥,你这就是英文的呀,怎么又要"用英语翻译一下"????????????????????