电脑蓝屏,请高手指教

我开机时蓝屏,显示Aproblemhasbeendetectedandwindowshasbeenshutdowntopreventdamagetoyourcompute... 我开机时蓝屏,显示A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer

If this is the first time you’ve seen this seop error screen, restart your computer.If this screen appears again, follow these steps:

The BIOS in this system is not fally ACPI comliant。 Please contact your system vendor or visit http://www.Hardware-update.com for an updated BIOS。If youu unable to obtain an updated BIOS or the latest BIOS supplied by your vendor is not ACPI compliant. You can tarm off ACPI mode daring text install storage drivers. The system will not notify you that the F7 key was pressed---it will silently disable ACPI and allow you to continae you installation.

Thchnical information:
***STOP:0X000000a5(0X00010007,0X000000fC,0X00000000,0X00000000)
关机时也蓝屏显示STOP:0X0000008E(0XC0000005 0X80541886 0X1392738FC 0X0000000000)
那位大侠能教我怎么做啊。请指教啊!在次先谢过
我还原了系统也是没用,还是经常蓝屏,重复开机好多次也进不去,
请你们说说具体的升级方法,谢谢了
对了,我的主板是微星945PL

我的今天有出了新问题,我开机后输入密码又蓝屏了,不过我重起后就好了,
代码是chnical information:
STOP:0X0000008E (0XC0000005 0X82F174FA 0XBA231CEC 0X00000000)
你们回答的都不错,但不适合我的情况啊,请高手指教啊
中关村在线
中关村在线(zol.com.cn)域名于1999年3月完成注册并开始运营,是影响力覆盖广泛的中文科技门户,是大中华区商业价值受到认可和信赖的IT专业门户网站。

电脑蓝屏怎么办

云骑士数据恢复大师
琉璃碎琉恋殇

邰明雨as

兴州出0D