几道初一英语题(急用)

1.()catisthis?A.WhatB.HowC.Who'sD.Whose2.()isMr.Tiger'shome?A.WhatB.HowC.WhereD.Whose... 1.( )cat is this?
A.What B.How C.Who's D.Whose

2.( )is Mr.Tiger's home?
A.What B.How C.Where D.Whose

3.What' up『改为同义句』

4.This is (Tom's) home.『对括号部分进行提问』

5.在我回家的路上『翻译』
务骄卞虹影
2.写出三种用于比较的结构
①原级比较用——如:我和你读的书一样多I
have
read—as
many
as—you(as...as中间跟的是形容词或副词原形)
②两者比较用——如我看的英文电影比你多,所以我的听力比你好些—I
watch
more
enlish
films
than
you
so
my
listening
is
better
than
you.—————
③多者之间的比较常用——如
我们班中玛丽性格最开朗——Mary
is
the
most
lovely
in
our
class————
百度网友de283d9
1.D.Whose(形容词性物主代词,这是谁的猫?)
2.C.Where (哪里)
3.What's the matter?(怎么了;有什么事?)
4.Whose home is this?(这是谁的家?)
5.on my way home
褚阳融澜
1.
a.all
right
b.
nothing2.
it
called
in
Chinese3.
their
names4.
Please
take
your
father
these
CDs
Can
you
bring
these
things
to
the
school?6.
Do
you
think
it
sounds
boring?
可爱婠婠
D.谁的
C.哪里
What's wrong?/What's the matter?
Whose home is this?
on my way home
Sr祐抙邊灬
1D 2C 3What's the matter? 或
What's wrong? 4Whose home is this? 5on my way home