求翻译啊。谢谢了!!!!马上要用 10

Twogoodfriends,SamandJason,metwithacaraccidentontheirwayhomeonenight.Thenextmorning,S... Two good friends, Sam and Jason, met with a car accident on their way home one night. The next morning, Sam woke up blind. His legs were broken. The doctor, Mr Lee was standing by his bed, looking at him with a thoughtful expression. When he saw Sam awake, he asked. "How are you feeling, Sam?" Sam smiled and said, "Not bad, Doctor. Thank you for doing the operation." Mr Lee was moved by Sam. When he was leaving, Sam said, "Please don't tell Jason about it." "... OK." Mr Lee replied. Months later when Jason's wounds healed, Sam was still very sick. Neither could he see or walk. What he could do was just to stay in his wheelchair all day long. At first, Jason stayed with him for a few days. Butdays later, Jason felt very discouraged and embarrassed to spend time staying with a disabled man like Sam. So he went to see Sam less and less. He made new friends. From then on, he didn't go to visit Sam any more. Sam didn'thave any family or friends other than Jason. He felt very sad. Things went from bad to worse. Sam died a year later. When Jason came,Mr Lee gave a letter to him. It was from Sam. In the letter Sam said, "Dear Jason, I am disabled. But I want you to be a healthy man. So I gave my eyes to you so that you can enjoy life as a healthy man. Now you have new friends. I'm glad to see that you are as healthy and happy as usual. I'm glad you live a happy life. You are always my best friend... Sam". When he finished reading the letter, Mr Lee said, "I have promised that I will keep this a secret until Sam is gone. Now you know it.” Jason stood there. Tears ran down his face. 展开
山姆和杰森是好朋友,一天晚上在回家的路上遇到了车祸。第二天早上,山姆醒来时什么也看不见,两条腿都断了。医生李先生站在他的床前,看着他,若有所思。看到山姆醒了,他问:“你感觉如何,山姆?“山姆笑着说:“不错,医生。谢谢你的手术。“李先生被山姆感动了。当他离开的时候,萨姆说:“请不要告诉杰森。”“好的。”李先生说。几个月后当杰森的伤口愈合时,山姆仍然病得很重,他既看不见也不能走路,他所能做的只是整天呆在轮椅上。起初,杰森和他呆了几天。可是几天后,杰森觉得把时间浪费在和像萨姆这样的一个残疾人呆在一块令人非常沮丧和尴尬,于是他去看山姆的次数越来越少。他开始结交新朋友,并且从那以后不再去看望山姆。而山姆除了杰森之外没有任何家人和朋友,他感到非常难过。山姆的病情每况愈下,一年之后他去世了。当杰森来后,李先生给了他一封山姆留给他的信。在信中山姆写道:“亲爱的杰森,我残废了,但我希望你健康。因此,我把我的眼睛给你,让你可以享受健康人的生活。现在你有了新朋友,知道你又能像往常一样健康快乐,过着幸福的生活,我非常高兴 !你永远是我最好的朋友......山姆”。杰森看信时,李先生说,“我向山姆承诺过,在他去世前我将一直保守这个秘密。现在您知道了。“ 杰森站在那里,泪流满面。
_louislong
两个好朋友,山姆和杰森,在一个晚上回家的时候出了一场车祸。第二天早晨,山姆醒来双目失明。他的腿断了。李医生站在他的床前以一种沉思的表情看着他。当他看到山姆清醒,他问道。 “你感觉怎么样,山姆? ”山姆笑着说, “还好,医生,谢谢你的手术。 ”李先生被山姆感动了。当他离开时,山姆说, “请不要告诉杰森。 ” “好的”。李先生回答。几个月以后当杰森的伤口愈合,山姆还没痊愈。他看不到也不能走路。他所能做的只是整天停留在他的轮椅。起初,杰森和他呆在一起几天。 但是几天后,杰森感到非常气馁,不好意思花时间和山姆这样一个残疾男子待在一起。所以他去看山姆的时间越来越少。他结交了新朋友。从此,他没有去访问山姆。山姆除了杰森以外没有任何家人或朋友。他感到很伤心。事情越来越糟。山姆死了一年后。当杰森来了,李先生给了他一封信。这是山姆的信。萨姆在信中说, “亲爱的贾森,我是残疾人,但我希望你是一个健康的人,所以我把我的眼睛给你,让你作为一个健康的人可以享受生活,现在你有新的朋友。 ”很高兴见到你像往常一样健康快乐。过着幸福的生活,你永远是我最好的朋友...山姆,我很高兴。“当他读完信,李先生说, “我已经答应了,我会保守这个秘密直到山姆离开这个世界。现在你知道真相了。 ”贾森站在那里,泪水顺着他的脸滑落下来。
雪花飞舞812
两个好朋友,山姆和杰森,遇到车祸回家一晚。第二天早上,山姆醒来时。他的腿坏了。医生,李先生坐在他的床上,看着他若有所思的表情。当他看到山姆清醒,他问。“你感觉如何,山姆?“山姆笑了笑,说:“不错,医生。谢谢你做手术。“李先生感动山姆。当他离开的时候,萨姆说:“请不要告诉杰森呢。”“……好的。”李先生说。个月后当杰森的伤口愈合,山姆还是很恶心。既不可能他看到或步行。他所能做的只是呆在轮椅上一整天。起初,杰森和他同住了几天。 那天之后,杰森感到非常沮丧和尴尬花时间呆在一个残疾人像萨姆。所以他去看山姆越来越少。他结交了新的朋友。从那以后,他没有去参观山姆更多。山姆没有任何家人或朋友除了杰森。他感到非常难过。事情每况愈下。山姆死了一年之后。当杰森来了,李先生给了一封信给他。它是山姆。山姆在信中说,“亲爱的杰森,我是禁用的。但我希望你是一个健康的人。所以我把我的眼睛给你,这样你可以享受生活作为一个健康的人。现在你有新朋友。我很高兴看到你是健康和快乐的像往常一样。我很高兴你过上幸福的生活。你永远是我最好的朋友…山姆”。当他读完这封信,李明博说,“我承诺,我将保持这个秘密直到山姆走了。现在你知道它。“杰森站在那里。泪水顺着他的脸留下。