What is paper made from是什么意思

满意请采纳哟
知道合伙人教育行家
2010年本科毕业于安徽工业大学高分子材料与工程专业,并取得工科学士学位证书。

What is paper made from
意思:纸张是由什么做成的?
What do the papers say? Paper is made from wood.
报上说些什么?纸是由木材制成的。

The paper also attaches importance to how the UEE papers of Hunan is different from those of other provinces, making analysis concerning why and how the change is made, and what the effects resulted from the changes are.
文章重点对湖南卷有别于全国卷的地方从为什么变、如何变、变化后的效果怎样等方面进行了分析。
品味人生的高级工程师
知道合伙人教育行家
从事空调行业多年,现任某家电公司型号经理

纸张由什么做成的?
What is paper made from