刺客信条:大革命的游戏DLC

█记忆█m782

DLC介绍  DLC图片Assassin’s Creed Unity Revolutionary Armaments Pack
Arm yourself for the revolution!
This weapons pack includes 6 powerful new weapons for your master assassin:
- The Pitcairn Putnam Pistol
- The Solid Long Rifle
- The Executioner’s Double-Sided Axe
- The Iron Dragoon Pistol
- The Lion’s Sabre
- The People's Bardiche Secrets of the Revolution
革命还没结束,巴黎人民需要你的帮助。
发现法国大革命与三个秘密任务:
- 三个任务:化学革命、美国囚犯、因科学而死
- 8 把武器,从强大的步枪和手枪,到以锋利的斧头和剑 。
- 6 件装备,为亚诺装备最优秀装备。