有谁知道这个人叫什么?演过什么电视剧?

饰演诱爱入局的敏坦,长得很好看,还有她老公,叫什么... 饰演诱爱入局的敏坦,长得很好看,还有她老公,叫什么 展开
证小号

连续五次说《包含不适合发表的内容》不给回答,之后说《操冇作频冇繁》。去掉截图还有问题。这次再加一些不常用的《冇》字隔开看看。

是搜《诱冇爱冇入冇局》在图一里的饰演《Mintra》的《娜琳迪帕&莎功昂格冇派》?

如图二、图三,参演的电视剧有:《双生罗冇曼冇史》《爱的旅冇程》《人生冇波冇动》《假冇冒冇小冇姐》《粉冇色冇罪冇孽》《骗冇心冇计》《璀冇璨的珍冇珠》《诱冇爱冇入冇局》……