急!!!英语翻译成中文100分在线等 有追加

AbstractThispaperpresentsresultsoftestsperformedtoinvestigatetheeffectofgasrate(1.2–2... Abstract
This paper presents results of tests performed to investigate the effect of gas rate (1.2–2.5 cm/s), hydrophilic fines content (5–20% w/w silica) and froth depth (10–30 cm) on fines recovery in a laboratory-scale flotation column operating without wash-water addition and absence of floatable particles. A model was developed based on the entrainment coefficients presented by [Trahar, W.J., 1981. A rational interpretation of the role of particle size in flotation. International Journal of Mineral Processing 8, 289–327], which describes the mass contribution of the different size classes to the solids recovered in the concentrate. The entrainment model of [Zheng, X., Johnson, N.W., Franzidis, J.P., 2006. Modelling of entrainment in industrial flotation cells: water recovery and degree of entrainment. Minerals Engineering 19, 1191–1203] was also tested. The results show both models described well the dependence of the mass flow rate of hydrophilic solids in the
qindajiafeeccc
楼主要的很急,但我看到晚了,很抱歉。翻译可以放心。
Abstract
摘要
This paper presents results of tests performed to investigate the effect of gas rate (1.2–2.5 cm/s), hydrophilic fines content (5–20% w/w silica) and froth depth (10–30 cm) on fines recovery in a laboratory-scale flotation column operating without wash-water addition and absence of floatable particles. 本文介绍了为研究气体流量(1.2~2.5 cm/s)、亲水细粒含量(5–20% w/w 二氧化硅)和泡沫深度(10~30 cm)对实验室规模浮选柱中细粒回收的影响而进行的试验的结果,浮选柱的工作不加洗涤水,并不存在悬浮粒子。A model was developed based on the entrainment coefficients presented by [Trahar, W.J., 1981. A rational interpretation of the role of particle size in flotation. International Journal of Mineral Processing 8, 289–327], 根据【Trahar W.J.1981.“关于浮选中粒子尺寸作用的合理解释”,刊登在International Journal of Mineral Processing 8, 289–327上】所介绍的夹卷系数,开发了一个模型,which describes the mass contribution of the different size classes to the solids recovered in the concentrate.这个模型描述了不同尺寸等级对富集中回收的固体的质量贡献。 The entrainment model of [Zheng, X., Johnson, N.W., Franzidis, J.P., 2006. Modelling of entrainment in industrial flotation cells: water recovery and degree of entrainment. Minerals Engineering 19, 1191–1203] was also tested. 对【Zheng, X., Johnson, N.W., Franzidis, J.P., 2006. “工业规模浮选机(槽)中夹卷的建模:水的回收和夹卷的程度”,刊登在Minerals Engineering 19, 1191–1203,2006】介绍的夹卷模型也做了试验,results show both models described well the dependence of the mass flow rate of hydrophilic solids in the结果表明,两种模型都很好地描述了亲水固体中质量流量与×××的依存关系。
上海辞书出版社
嫣雨霏
摘要本文提出的检测结果进行调查的影响,天然气率( 1月2号至2月5号厘米/秒) ,亲水性罚款含量( 5-20 %瓦特/ W型硅胶)和泡沫深度( 10-30厘米)的罚款恢复在实验室规模的浮选柱经营的洗涤水此外,没有floatable颗粒。开发模式的基础上提出的拖带系数[特拉哈, WJ通讯公司, 1981.A合理解释的作用,粒径在浮选。国际期刊选矿8 , 289-327 ]其中叙述了大规模的贡献大小不同的固体类的集中回收。在拖带模型[郑,十,约翰逊,净重, Franzidis ,太平绅士, 2006年。模拟夹带工业浮选细胞:水回收和程度的夹带。矿业工程19个, 1291至03年]也考验。结果表明两种模型描述以及依赖的质量流量的亲水性固体
百度网友47b9228
摘要
本文介绍的测试结果进行调查的影响,天然气率( 1月2号至2月5号厘米/秒) ,亲水性罚款含量( 5-20 %瓦特/ W型硅胶)和泡沫深度( 10-30厘米)的罚款恢复了实验室规模的浮选柱经营的洗涤水此外,没有可漂浮颗粒。开发模式的基础上提出的拖带系数[特拉哈, WJ通讯公司, 1981年。合理的解释的作用,粒径在浮选。国际期刊选矿8 , 289-327 ] ,其中叙述了大规模的贡献大小不同的固体类的集中回收。在拖带模型[郑,十,约翰逊,净重, Franzidis(这个错了吧?),太平盛世, 2006年。模拟夹带工业浮选细胞:水回收和程度的夹带。矿业工程19个, 1291至03年]也考验。结果表明两种模型描述以及依赖的质量流量的亲水性固体
糖果1120
抽取这试验,履行调查气体速度((1.2?C2.5厘米//s)的影响的纸礼物结果,有关在一实验室-刻度漂浮中碎石恢复亲水的碎石内容((5?C20% w//w硅石)和泡深度((10?C30厘米)柱运作外面好洗-流泪增加和没有的能漂浮的粒子.一型被发展基于提出带走协同因素的在附近Trahar,W.J.,1981.一粒子大小在朝派漂浮的作用的理性解释.矿物处理8,289?C327,其描绘不同大小课的主体对固体的贡献的国际杂志在浓缩物中恢复.带走模范的Zheng,X.,靠妓女养活的人,N.W.,Franzidis,J.P. 2006.在工业漂浮细胞中带走的建模:水收复和程度的带走.也建造19,1191?C1203 was矿物受试验.results展览两者模范描绘好亲水的固体在朝派的主体流动速度的依靠