我听不懂用英语怎么说?

帐号已注销

听不懂 don't understand (by listening)。

双语例句:

1、对不起,我听不懂你的话。

Sorry, I don't follow you.

2、我听不懂你的解释。

The explanation you give is beyond me.

3、我几乎听不懂他所讲的。

I understood little of what he said.

4、他谈到他的专业时,我就听不懂了。

He could not get through to me while he was talking about his special field.

5、我经常一点儿都听不懂他在说什么。

Half the time, I don't have the slightest idea what he's talking about.

Hello小向

您好,你可以说:I don't understand English.或者I don't speak English.也就是我听不懂英文。我也不会说。
Xuxuqianxing20200505

I can’t follow you .字面意思是我跟不上你。实质是:我听不懂。
齐鲁印象之枣缘

我听不懂
I don't understand.
日高里菜想看你

你好,这句话用英语说是,I can't understand English.(我听不懂英语)