英文问候语

爱探析社会的小童

问候语英语如下:

1、Nice to meet you.

很高兴见到你。

2、I enjoy the privilege of meeting you.

我很荣幸遇见你。

3、Best wishes to your wife.

请代为问候尊夫人。

4、Please give my kindest regards to your mother.

请代我向您母亲请安。

5、Please say hello to John (for me).

请代我向约翰问好。

6、How is it going?

近况如何?

雨过天晴太阳红XZ

  1. Hello! / Hi! 你好!
  2. Good morning / afternoon / evening! 早晨(下午/晚上)好!
  3. I'm Kathy King. 我是凯西·金。
  4. Are you Peter Smith? 你是彼得·史密斯吗?
  5. Yes, I am. / No, I'm not. 是,我是。/ 不,我不是。
  6. How are you? 你好吗?
  7. Fine, thanks. And you? 很好,谢谢,你呢?
  8. I'm fine, too. 我也很好。
  9. How is Amy / your wife / your husband? 爱米好吗?/你妻子好吗?/你丈夫好吗?
  10. She is very well, thank you. 她很好,谢谢。
  11. Good night, Jane. 晚安,简。
  12. Good-bye, Mike. 再见,迈克。