求本杰明巴顿奇事 中的经典台词!(要有中英对照)

如题。就要那几句特别经典的。... 如题。就要那几句特别经典的。 展开
菜鸟飞非
And if only one thing had happened differently,
if that shoelace hadn't broken,
or that delivery truck had moved moments earlier,
or that package had been wrapped and ready , because the girl hadn't broken up with her boyfriend,
or that man had set his alarm and got up five minutes earlier,
or that taxi driver hadn't stopped for a cup of coffee,
or that woman had remembered her coat and had gotten into an earlier cab,
Daisy and her friend would have crossed the street.
And the taxi would have driven by.
But life being what it is,
a series of intersecting lives and incidents,
out of anyone's control,
that taxi did not go by,
and that driver was momentarily distracted.
And that taxi hit Daisy.
如果只有那么一件事情没有按原样发生的话
如果那个朋友鞋带没有松
如果那辆货车提前几分钟开走
如果那个服务员没和她的男朋友分手,商品被提前包好
如果那个男人的闹钟提前上了五分钟
如果那个司机没有停下来去喝杯咖啡
如果那个巴黎女人没有忘了拿大衣,而坐上早一班的出租车
那么黛西和她的朋友穿过马路时,出租车也只会和他们擦肩而过……

You could be mad as a mad dogat the way things went.
You can swear and curse the fates...
But when it comes to the end...
You have to let go.
你可以像疯狗那样对周围的一切愤愤不平,你可以诅咒命运,但是等到最后一刻,你还是得平静得放手而去

For what it's worth,it's never to late,or in my case,too early,to be whoever you want to be.
There is no time limit,start whenever you want.
You can change or stay the same.
There are no rules to this thing.
We can make the best or the worst of it.
I hope you make the best of it.
And I hope you see things that startle you.
I hope you feel things you never felt before.
I hope you meet people with a different point of view.
I hope you live a life you're proud of.
If you find that you're not,
I hope you have the strenght to start all over again.
一件事无论太晚,或者对于我来说太早,都不会阻拦你成为你想成为的那个人,这个过程没有时间的期限,只要你想,随时都可以开始,要改变或者保留原状都无所谓,做事本不应有所束缚,我们可以办好这件事,却也可以把它搞砸,但我希望,最终你能成为你想成为的人,我希望你有时能驻足于这个令你感到惊叹的世界,体会你从未有过的感觉,我希望你能见到其他与你观点不同的人们,我希望你能有一个值得自豪的一生,如果和你想象的生活不一样,我希望你能有勇气,重新启程。
剜魂
当我皮肤变得又老有松弛时,你还会爱我吗?
当我满脸粉刺时,你还会爱我吗?当我尿床的时候,害怕楼上有什么的时候,你还会爱我吗?

如果你发现和你想象的生活不一样,我希望你能有勇气,从新启程。

We were meant to lose people. How else would we know how important they are? 我们注定会失去我们所爱的人,要不然我们怎么会知道他们对我们有多么的重要?

有些时候我们就活在即将发生冲撞的轨道上,浑然不知,无论它是意外发生的还是蓄谋已久的,我们都对此无能为力。

一件事无论太晚,或者对于我来说太早,都不会阻拦你成为你想成为的那个人,这个过程没有时间的期限,只要你想,随时都可以开始,要改变或者保留原状都无所谓,做事本不应有所束缚,我们可以办好这件事,却也可以把它搞砸,但我希望,最终你能成为你想成为的人,我希望你有时能驻足于这个令你感到惊叹的世界,体会你从未有过的感觉,我希望你能见到其他与你观点不同的人们,我希望你能有一个值得自豪的一生,如果和你想象的生活不一样,我希望你能有勇气,重新启程。
你可以像疯狗一样对周围的一切愤愤不平。你可以诅咒你的命运。但是等最后一刻到了之时,你只能轻轻放手。

> 删除
百度网友4ba76e2
OK
好的
百度网友3818ee5
我也看了此片,非常不错!好久没这样的电影了!
惭愧无法帮助你!