哪首英文歌有give me your heart这句歌词? 5

这句歌词是连在一起的,没有被其他单词分开本人主要是不知道这首歌叫什么名字,拜托各位拉记得这句歌词前还有"baby"这个单词... 这句歌词是连在一起的,没有被其他单词分开
本人主要是不知道这首歌叫什么名字,拜托各位拉
记得这句歌词前还有"baby"这个单词
Barabraliu
查理马克思有一首歌中有一句是give me your heart,give me you voice.在他的专辑right here waiting里Thanks To You

Richard Marx

You gave me life
Gave me your heart
And your shoulder when I needed to cry
You give me hope
When all my heart is gone
Wings, so my dreams can fly
And I, haven't told you enough
Haven't been good enough
Making you see

CHORUS:
My love for you will live in my heart
Until eternally through
I see your smile in the eyes of my child
I am who I am
Mother, thanks to you

You gave my your word
Gave me your voice
Gave me your everything each breath of your mind
You believe
When I can't remember how
You teach me my faith to survive
And I, never can do enough
Never think you enough
For all that you are

CHORUS

I know the treasure and feel the grace
Whenever I see your face
(MUSIC)
I see your smile in the eyes of my child
I am who I am
Mother, thanks to you
To you
百度网友089781e
我只听过take me to your heart
亻圭_妮
很多里面都有give me your heart这句歌词
“Thanks To You ”
“give me your heart”
lhc24
后街有首歌叫Give me your heart~
永远助助
吻别 英文版
是不是这个