急!英语句子翻译(不要词霸翻译~)

therangeofreformfacingus,oncewedecidetocorrecttheoverbearingmathematicaldefectofdebt,... the range of reform facing us,once we decide to correct the overbearing mathematical defect of debt,are as rich as the diverse opportunities and material benefits our economies can possible offer
The true worth of money as an invention,frankly,has never been fully explored.the range of reform facing us,once we decide to correct the overbearing mathematical defect of debt,are as rich as the diverse opportunities and material benefits our economies can possible offer.In fact,in a sence they are the one and the same thing.这是全部完整的段落~谢谢帮忙翻译一下~
月萦夜
范围内我们面临的改革,一旦我们决定正确的咄咄逼人的数学缺陷的债务,有丰富的各种机会和物质利益使我们的经济能够尽可能offerThe真正价值的钱作为一个发明,坦率地说,从来没有得到充分的探讨。范围内我们面临的改革,一旦我们决定正确的咄咄逼人的数学缺陷的债务,有丰富的各种机会和物质利益使我们的经济能够尽可能给予.事实上,在某种意义上他们是一回事。
善简05
坦白说来,钱的真正价值就是一个没有被真正探索的发明。我们面临的改革的变化是,我们决定填补我们的赤字,来与我们的经济所能提供的多样化的机会和物质利益一样富裕。事实上,在某种意义上它们是一回事。

frankly:坦白的
range:变化
reform:改革
overbear:过量的
defect:缺陷
debt:债
diverse:多样化的
benefit:利益
economy:经济
sence:意义
annally88
我们所面临的改革的变化是,一旦我们决定去纠正由于物质赤字所带来的压力,富裕、改变的机会和物质就有可能会给我们的经济带来益处。
sky_knows
我们一旦决定去纠正我们赤字上的问题,我们面临的改革问题会和敌人给我们提供的机会和物质利益一样多
冷雪樱NO—1d68
我们面临的改革,一旦我们确定纠正这个傲慢的债务,是数学缺陷的多样化的机会和福利国家可以有我们