小学四年级英语试题

一。填空It'ssportsDay___________week(下一个)whatcanyou____________(你能干什么)Icanthrow__________... 一。填空
It's sports Day ___________ week(下一个)
what can you ____________(你能干什么)
I can throw __________(球)

二。加ing形式
do_____________ cook_____________________
paint______________ writ_____________
go_____________ practis___________
throw___________ run______________
旺旺2345
doing cooking painting writing going practising throwing running
文旭乌孙昊英
笔答部分
一.
选出正确的意思填在题前的括号内。
(
)1.
thirty-one
A
面条
(
)2.
teacher’s
desk
B.
三十一
(
)3.
short
hair
C.
讲桌
(
)4.
noodles
D.
起居室
(
)5.
living
room
E.
短发
___________________________________________________________
(
)6.
friend
A.
计算机
(
)7.
fork
B.
朋友
(
)8.
computer
C.
筷子
(
)9.
chopsticks
D.
棒球运动员
(
)10.basketball
player
E.
叉子
二.
选出正确的答语。
(
)1.
Are
they
on
the
table?
(
)2.
What
would
you
like
for
dinner
?
(
)3.
How
many
people
are
there
in
your
family?